Krakowski Festiwal Komiksu |
Autor |
Wiadomość |
jacek

|
Wysłany: 2017-03-04, 17:18 Krakowski Festiwal Komiksu
|
|
|
6. Krakowski Festiwal Komiksu 2017:
Cytat: | W dniach 25-26 marca w Krakowie odbędzie się kolejny, szósty już Krakowski Festiwal Komiksu. |
Cytat: | W programie wydarzenia: giełda wydawnictw, warsztaty, wykłady, projekcje filmów, komiksowa bitwa, a także spotkania autorskie z gośćmi z Polski i zagranicy. |
6. Krakowski Festiwal Komiksu 2017 |
_________________ "Kraina komiksu" |
|
|
|
 |
jacek

|
|
|
|
 |
jacek

|
Wysłany: 2018-04-03, 18:29
|
|
|
"Komiksowanie po raz siódmy". Artykuł autorstwa Wojtka Zaręby, któremu za przesłanie serdecznie dziękuję i przepraszam, że z opóźnieniem publikuję:
Cytat: | W ubiegłym roku porównałem festiwal do samochodu Porsche, które przez lata wizualnie niewiele się zmienił. Nadal mogę to podtrzymać, bo organizatorzy utrzymują wszystko co dobre i - na miarę możliwości lub z potrzeby - wprowadzają nowinki. |
"Komiksowanie po raz siódmy"
 |
|
|
|
 |
jacek

|
Wysłany: 2019-02-16, 13:20
|
|
|
"Garść informacji o Krakowskim Festiwalu Komiksu" - przedstawia Jan Lorek:
Cytat: | Z informacji, które podali organizatorzy, wiemy, że oprócz spotkań z autorami z Polski i zagranicy zaplanowano także m.in.: pokaz cosplay, warsztaty dla dzieci czy wystawę z okazji 60-lecia Smerfów. Także nadal będzie można obejrzeć wystawę "Raporty z pasa Kuipera", z której wernisażu prezentowaliśmy wcześniej fotorelację. |
"Garść informacji o Krakowskim Festiwalu Komiksu"
Dzięki |
|
|
|
 |
jacek

|
|
|
|
 |
jacek

|
Wysłany: 2019-04-01, 06:25
|
|
|
Na sympatyczny początek tygodnia fotorelacja z 8. "Krakowskiego Festiwalu Komiksu" - przedstawia Jan Lorek! Dziękujemy :
Cytat: | Prezentujemy fotorelację z ósmej edycji Krakowskiego Festiwalu Komiksu, który odbył się w dniach 30-31 marca w Artetece przy ul. Rajskiej. Na zdjęciach uchwyceni zostali m.in.: Bernard Dumond Bédu, Miguel Díaz Vizoso, Karol Kalinowski, Rafał Szłapa, Maciej Kur i inni. Autorem zdjęć jest Jan Lorek. |
8. "Krakowski Festiwal Komiksu" - fotorelacja |
|
|
|
 |
jacek

|
|
|
|
 |
jacek

|
Wysłany: 2019-04-10, 22:25
|
|
|
"Wioska smerfów, czyli byłem na Krakowskim Festiwalu Komiksów" - relacjonuje Wojtek Zaręba:
Cytat: | Z racji zamieszkania najbliżej mi do Krakowskiego Festiwalu Komiksów, który systematycznie odwiedzam rok w rok. W dniach 30-31.03 nie omieszkałem wybrać się do Arteteki na ósmą odsłonę tej imprezy, która z racji celebrowania 60-lecia powstania Smerfów na każdym kroku przypominała o sympatycznych, błękitnych ludzikach.
Wcielę się w role kilku z nich, by opowiedzieć wam o moich wrażeniach z tegorocznego Krakowskiego Festiwalu Komiksów. |
"Wioska smerfów, czyli byłem na Krakowskim Festiwalu Komiksów" |
|
|
|
 |
|