|
Forum Książki
Witamy w Księgogrodzie!
|
Przenoszenie recenzji między forami |
Autor |
Wiadomość |
Nieznany
Carrot Monster

|
Wysłany: 2010-01-27, 17:14 Przenoszenie recenzji między forami
|
|
|
Jak niektórzy wiedzą a inni się teraz dowiedzą, pyton (KGB) stworzył program do przenoszenia recenzji między forumami. Obecnie w sieci wymiany recenzji są trzy fora: Forum Zgromadzenia Otchłani, Forum Książki i KGB. Oznacza to, że wszystkie nowe recenzje opublikowane na tych forach będą co jakiś czas przenoszone na inne fora, dzięki czemu jeśli ktoś bywa na paru na raz, to nie musi kopiować i wstawiać recenzji w paru miejscach, wystarczy w jednym. Operatorką programu pytona jest Tifa Lockhart, to Ona będzie się zajmowała przenoszeniem recenzji. Do niedawna trwały jeszcze różnorakie testy i poprawki, myślę, że od teraz projekt wymiany recenzji będzie już aktywny.
Jeśliby ktoś sobie nie życzył, żeby rozpowszechniać jego/jej recenzje na inne fora, to niech da znać w tym wątku (lub zamilknie na wieki ), wtedy Tifa będzie pomijała recenzje tych osób. |
_________________ Nenek, jesteś mistrzem, uwielbiam Cię!
Obi
Jesteś moim bohaterem!
Caroline* |
|
|
|
 |
andy

|
Wysłany: 2011-05-26, 12:41
|
|
|
Ponoć byl jakiś problem z przenoszeniem. Nie mam na myśli Tych, którzy sobie tego nie ŻYCZĄ.
Program co prawda nie dziala idealnie, ale przetestowałem ostatnio na SWOICH reckach KGB -> FK (literka B) Jak widać działa.
Dla tych co mają wbrew można wywalić. Mnie nie przeszkadza i dawno przez takie cuś chciałem w pewnym sensie zintegrować podobne fora.
Ci co chcą być "endywedualne" i robić se ręcznie MAJĄ takie prawo. Przymusu NIE MA NIE BYŁO I Nie BĘDZIE |
_________________ Wszystko jest możliwe, jeżeli pozwalają na to prawa fizyki.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|