|
Forum Książki
Witamy w Księgogrodzie!
|
Keith Ablow |
Autor |
Wiadomość |
Tifa Lockhart

Wiek: 26 Dołączyła: 04 Lis 2008 Posty: 1874 Skąd: Augustów/ Toruń
|
Wysłany: 2013-08-04, 07:21 Keith Ablow
|
|
|
Keith Ablow jest amerykańskim psychiatrą i autorem thrillerów. Wydane w Polsce zostały: ''Przymus'', ''Psychopata'' oraz ''Architekt''
Kilka dni temu pożyczyłam od koleżanki ''Przymus''. Bardzo zachwalała, a ja potrzebowałam odpoczynku od Martina, więc od razu rozpoczęłam lekturę. Książka zaczęła się dosyć nudno, miałam nadzieję, że potem będzie lepiej. Niby się trochę rozkręciła, ale i tak na 42 stronie zgadłam kto jest mordercą. Bohaterowie byli mi obojętni. Nikogo nie polubiłam ani też nie znienawidziłam. Zirytował mnie natomiast Litości, to było wręcz żałosne. Denerwowało mnie również ciągłe przypominanie o tym, że główny bohater Frank miał ojca alkoholika, który go bił. Tak wiem to straszne przeżycia, ale żeby co trzecią stronę o tym wspominać? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|