A może by tak nowy konkurs? |
Autor |
Wiadomość |
Panna Jeż

|
Wysłany: 2011-11-23, 10:05
|
|
|
A propos Mikołaja, wydawnictwo Znak i portal lubimyczytac.pl ogłosili podobny konkurs. Trzeba napisać list do św. Mikołaja. http://lubimyczytac.pl/mikolaj
Uczeń Czarnoksiężnika napisał/a: | Piszemy na tradycyjnych kartkach i wysyłamy pocztą do Ucznia. |
Sprytnie, Uczniu |
_________________ Niepamięć doda Ci skrzydeł... |
|
|
|
 |
Córka Lavransa
Ma na imię Dżeny...

|
Wysłany: 2011-11-23, 20:22
|
|
|
Eva del Dolores napisał/a: | wydawnictwo Znak i portal lubimyczytac.pl ogłosili podobny konkurs |
Widziałam, i nawet wrzuciłam te wymagane 10 pozycji na właściwą półkę (choć mnie to nieco zmęczyło, bo aż tak ciekawej oferty nie mają i przynajmniej połowa tytułów znalazła się na półce tylko po to, żeby stworzyć wymaganą dziesiątkę), ale listu jeszcze nie napisałam.
Od jakiegoś czasu już nie czuję magii świąt, a mój mały jest jeszcze za mały, żeby mi o niej przypomnieć. Tym razem zatem spasuję.
Co oczywiście, nie oznacza, że absolutnie nie wyślę tradycyjnej kartki do Ucznia... jeśli tylko jakimś podstępem zdobędę adres. |
_________________ Life is a game of inches.
Jestem tylko małym modkiem z wielkim Tasakiem.
 |
|
|
|
 |
M

|
Wysłany: 2011-11-23, 21:17
|
|
|
Córka Lavransa napisał/a: | Co oczywiście, nie oznacza, że absolutnie nie wyślę tradycyjnej kartki do Ucznia... jeśli tylko jakimś podstępem zdobędę adres. | W tym miejscu nieśmiało zasygnalizuję, że co niektórzy użyszkodnicy, którzy znajdują się w kręgu zbliżonym do Miłościwie Nam Panującego Admina, niech słońce ogrzewa Jego czuprynę ;-) są w posiadaniu prywatnego adresu. Oczywiście, to wcale nie oznacza, że są gotowi podzielić się tą pilnie strzeżoną tajemnicą... za darmo ;-) Jestem skłonny do twardych negocjacji, gdyż nie da sie ukryć, że jestem osobą przekupną i hołduję zasadzie: "Każdego można kupić. To tylko kwestia ceny" ;-) |
|
|
|
 |
Córka Lavransa
Ma na imię Dżeny...

|
Wysłany: 2011-11-23, 21:39
|
|
|
Name your price, then... i miej nadzieję, że Jego Wielka Wspaniałomyślność nie postanowi w nagłym zrywie miłosierdzia udostępnić tych danych maluczkim za friko. |
 |
|
|
|
 |
Uczeń Czarnoksiężnika

|
|
|
|
 |
Córka Lavransa
Ma na imię Dżeny...

|
Wysłany: 2011-11-23, 22:04
|
|
|
Uczeń Czarnoksiężnika napisał/a: | Wystarczy poprosić. |
Ot, i mówiłam... A M już chciał się sprzedawać...
W takim razie, Uczniu, poproszę o Twój prywatny adres na PW. Jeśli go otrzymam, spodziewaj się ode mnie kartki z życzeniami na Święta. |
 |
|
|
|
 |
M

|
Wysłany: 2011-11-24, 08:14
|
|
|
Córka Lavransa napisał/a: | Uczeń Czarnoksiężnika napisał/a: | Wystarczy poprosić. |
Ot, i mówiłam... A M już chciał się sprzedawać...
| No cóż, postanowiłem skorzystać z nadarzającej się sytuacji i niecnie ją wykorzystać, aby przetestować swoje zdolności negocjacyjne i w razie pewnych niedoskonałości - poćwiczyć na forumowym ciele ;-) Oczywiście, nic bym bez zgody samego zainteresowanego nie zdradził, ale ponabijać na forum co nieco postów, a do tego o humorystycznym zabarwieniu zawsze można ;-) |
|
|
|
 |
Panna Jeż

|
Wysłany: 2011-11-24, 08:30
|
|
|
M, prawie Ci się udało :-P
Ja też spasuję, mam sporo do pisania przed świętami ^^' |