Czytelnicze kryzysy |
Autor |
Wiadomość |
Żabka

|
Wysłany: 2019-02-05, 22:32
|
|
|
Ja to największy kryzys mam w lato, bo każdy chce się spotkać albo wyjazd na urlop i nie ma kiedy przysiąść do lektury. Mimo tego że biorę zawsze na wakacje jakąś książkę to jednak ciężko mi do niej zajrzeć. |
_________________ Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.
Mój blog: http://filmyksiazki.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
Procella

|
Wysłany: 2019-02-06, 14:42
|
|
|
Ja miałam dołek przez styczeń, ale chyba wychodzę już na prostą. |
_________________ Tumblr ~*~ Instagram ~*~ GoodReads
Raziel napisał/a: | Cthulhu fh'tagn i do przodu. |
|
|
|
|
 |
Elrond

Wiek: 47 Dołączył: 21 Gru 2012 Posty: 60 Skąd: z Horyzontu Zdarzeń
|
Wysłany: 2019-02-23, 11:14
|
|
|
Mój dołek trwa na początku roku styczeń -luty później nadrabiam i żałuję straconego czasu. |
_________________ "Książki są jak przyjaciele, warto mieć je przy sobie , nigdy nie wiadomo kiedy mogą się przydać " Adam Warczewski "Różyczka" |
|
|
|
 |
alibaba

|
Wysłany: 2019-03-22, 23:07
|
|
|
Kryzys czytelniczy jaki mnie teraz dotknął jest właściwie z wyboru. Kiedyś, gdy jeszcze trułam się papierosami, najwięcej paliłam gdy czytałam. Teraz, przechodzę aktualnie trudny okres, brakuje mi przy czytaniu papierosa i dlatego pochowałam wszystkie książki.
Siedzę w przy komputerze, coś tam staram się pisać żeby mieć zajęte ręce i myśli.
Jet trudno, ale myślę, że dam radę. |
|
|
|
 |
Tifa Lockhart

Wiek: 26 Dołączyła: 04 Lis 2008 Posty: 1874 Skąd: Augustów/ Toruń
|
Wysłany: 2019-05-12, 07:47
|
|
|
W styczniu pisałam, że spróbuję zmienić swoje nawyki by przezwyciężyć kryzys czytelniczy. Cóż, mamy początek maja i jak na razie udało mi się wrócić do dobrych nawyków. Powróciłam do słuchania audiobooków, które bardzo lubię od dzieciństwa (pamiętam bajki na kasetach), przed snem staram się nie używać już telefonu, a co najwyżej książki papierowej albo czytnika. Oby tak dalej. |
|
|
|
 |
Uczeń Czarnoksiężnika

|
|
|
|
 |
Tifa Lockhart

Wiek: 26 Dołączyła: 04 Lis 2008 Posty: 1874 Skąd: Augustów/ Toruń
|
Wysłany: 2019-05-12, 12:16
|
|
|
Uczeń Czarnoksiężnika napisał/a: |
I jak Ci się to udaje Tifo? |
Kategorycznie zakazałam sobie ładowania telefonu przy kontakcie nad łóżkiem. Podłączam go przy biurku, więc udało mi się odzwyczaić. Żeby go użyć musiałabym siedzieć na krześle, ale jest na tyle blisko, że słyszę rano budzik. |
|
|
|
 |
|